SAMSUNG Televizor Samsung QE55Q950RB , QLED, Seria Q, Procesor Quantum 8K, 55 inch, Smart TV, 7,680 x 4,320 pixeli, Tuner Digital (DVB-T2CS2), Direct Full Array 16x , PIP, PQI 4300, HDR 10+, Difuzor 4.2CH, Ie

12.257,00 RON

Garantie: 24 luni

STOC LIMITAT (SAMSUNG)

Durata de livrare: 2-3 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: QE55Q950RB Ai nevoie de ajutor? 0740966328
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Rezoluție reală 8K

Quantum HDR 32X

Procesor Quantum 8K

8K AI Upscaling
QLED 8K, realitatea adusă la perfecțiune

*Produsul real poate să difere de imaginea afișată Descoperă galeria noastră de produse.
Realitatea atinge perfecțiunea, prin profunzime și detaliu

*Produsul real poate să difere de imaginea afișată Descoperă galeria noastră de produse.
CELE MAI IMPORTANTE 4 CARACTERISTICI

 • 1. REZOLUȚIE REALĂ 8K
  Rezoluția 8K dezvăluie o nouă dimensiune a realității.

 • 2. 8K AI UPSCALING
  Bucură-te de ceea ce îți place cu 8K AI Upscaling

 • 3. PROCESOR QUANTUM 8K
  Procesorul puternic al televizorului QLED oferă o rezoluție îmbunătățită și o experiență uimitoare
 • 4. QUANTUM HDR 32X
  Acum poți vedea detalii realiste, cu ajutorul incredibilei tehnologii HDR și luminozității 8K.

PrevNext
Lasă-te cuprins de adevărata rezoluție 8K
Samsung QLED 8K Q950R te va purta în profunzimea realității la un nivel superior, încât simți că ești chiar în mijlocul scenei și că fiecare detaliu devine aproape palpabil. Experimentează o nouă dimensiune a calității imaginii la o rezoluție 8K.
O rezoluție uimitoare de 33 de milioane de pixeli
Ce înseamnă mai exact o rezoluție de 8K? Este o rezoluție superioară, de 4 ori mai mare decât 4K UHD și de 16 ori mai mare decât FHD. Având mai mult de 33 de milioane de pixeli, Samsung QLED 8K Q950R îți oferă o experiență uimitoare de vizionare, fără imagini pixelate. Adevărata rezoluție 8K.
Simte profunzimea imaginii
Trăiește experiența vizionării într-un nou mod. Rezoluția 8K a Samsung QLED Q950R îți dezvăluie până și cele mai mici detalii din  fiecare scenă, oferindu-ți mai multă profunzime care te înconjoară într-o nouă realitate 8K.
Și acum, privește o realitate extinsă
Samsung QLED 8K Q950R oferă claritatea pe care ai așteptat-o pe un ecran mai mare, fără pixeli vizibili indiferent de cât de aproape te afli la televizor. Bucuria realității pur imersive și nimic mai mult
Precizia duce la perfecțiune
DIRECT FULL ARRAY 16X
Bine ai venit la o nou nivel al preciziei. Vezi detaliile cu adevărat clare, cu ajutorul Direct Full Array 16X care aduce la viață detaliile fine, prin controlarea precisă a iluminării de fundal. Vei vedea o profunzime incredibilă în fiecare scenă. Pregătește-te pentru o experiență superioară de vizionare.

* Indicele numeric Direct Full Array este bazat pe tehnologii de iluminare de fundal, antireflexie și de îmbunătățire a contrastului.
Tehnologie HDR incredibilă, cu o luminozitate 8K
QUANTUM HDR 32X
Televizorul QLED cu Quantum HDR 32X oferă o exprimare dinamică HDR, care se adaptează fiecărei scene și dezvăluie intenția regizorului. Vezi cum se derulează scenele din realitate, pe ecranul tău.
* Gama HDR Quantum atestă luminanța pe baza standardelor interne de testare și se poate modifica în funcție de mediul de vizionare sau de condițiile specifice.
Vezi imaginea în ansamblu
Totul devine foarte real pe un ecran mai mare. Vei fi în mijlocul acțiunii, trăind fiecare fază a meciului și simțind explozia tribunelor. Nu ai fost niciodată mai aproape.

Scene minunate, orice loc ai avea
Nu este nevoie să stai drept în fața televizorului. Cu Ultra Viewing Angle, lumina este distribuită uniform pe suprafața televizorului, fiind reduse pierderile. Experiența de vizionare este neschimbată din orice unghi ai privi. Fiecare loc ocupat este transformat într-unul ideal.
Un procesor uimitor
PROCESOR QUANTUM 8K
Folosește capacitățile incredibile ale procesorului Quantum 8K al televizorului QLED. Utilizează propriul algoritm de upscaling pentru a oferi imagini mai clare, ajustând în același timp luminozitatea ecranului și sunetul, pentru a se potrivi camerei tale și scenei redate. Procesorul puternic al televizorului QLED oferă o rezoluție îmbunătățită și o experiență uimitoare.

8K AI Upscaling 
8K AI Upscaling face toată diferența.Televizorul QLED utilizează învățarea automată cu ajutorul inteligenței artificiale care reduce zgomotul de fundal, reda cele mai mici detalii și chiar crește nivelul de cofigurare al obiectelor și al textului.Acum te poți bucura de conținutul tău la o rezoluție apropiată de 8K.
* Experiența de vizionare poate varia în funcție de tipurile de conținut și format. Este posibil ca ‘AI Upscaling’ să nu se aplice conexiunii la un computer și anumitor condiții redate de Game Mode.
Modul Inteligent
Ambianța camerei tale se poate schimba, iar televizorul trebuie să se adapteze. Modul Inteligent al televizorului adaptează luminozitatea și volumul. Poate adapta chiar și sunetul pentru a se potrivi conținutul TV, precum amplificarea dialogului sau evidențierea vocii solistului în concert.

Vezi imaginea, nu televizorul
Descoperă cum Samsung QLED 8K Q950R îți poate oferi un nou nivel al experienței de  vizionare prin eleganța și stilul său rafinat.

Fiecare detaliu de design. Proiectat  cu măiestrie

* Produsul real poate diferi de imaginea afișată. Descoperă  galeria noastră de produse.
Conexiunea One Invisible
Acum  totul, inclusiv cablul de alimentare, poate fi administrat de un singur cablu  aproape invizibil. Noua  conexiune One Invisible îți permite să îți păstrezi dispozitivele ascunse,  conectându-le la  One Connect Box. Este timpul să își proiectezi spațiul cu Samsung QLED 8K Q950R.
Fără ecranul negru pe perete
MODUL AMBIENT
Dinamic chiar și atunci când este oprit. Modul Ambient transformă televizorul într-un obiect de decor, perfect asortat casei tale. În locul unui ecran negru, vei vedea imagini importante care se potrivesc stilului tău de viață.

Decor
Setează ca imagine interactivă pentru fundal, perfect adaptată decorului.

Informații
Poți afișa informații precum ora și data.

Albumul meu
Afișează toate fotografiile preferate de pe dispozitivul tău mobil. Se transformă în galeria ta personală.

Opere de artă
Iubitorii de artă vor admira lucrări deosebite ale artiștilor celebri, toate sub umbrela unei varietăți de teme.
Personalizează-ți ecranul

SETAREA IMAGINII DE FUNDAL
Televizorul folosește o fotografie a peretelui pentru a reconstitui imaginea pe ecran. Este încadrat perfect în decorul camerei.

PUNCTE DREPTE
Televizorul detectează paleta de culori din cameră și le aplică imaginii de pe ecran.

MONO MAT
Folosește numeroase filtre pentu a-ți transforma pozele în opere de artă.

GRILĂ DE ILUMINARE
Iluminare specială, pentru ocazii speciale. Selectează dintr-o varietate de opțiuni, precum neon, și joacă-te puțin cu decorul tău.

QLED face totul mai ușor
SMART HUB ȘI ONE REMOTE
Televizorul QLED devine și mai inteligent cu ajutorul Smart Hub și Samsung One Remote. Acestea îți pun la îndemână tot conținutul dorit, de la set-top box la consola de jocuri, aplicații și televiziune live. Ai nevoie de o singură telecomandă.

* Serviciile inteligente și interfața grafică a utilizatorului (GUI) pot varia în funcție de model și regiune. ** Unele caracteristici și funcții furnizate de dispozitivele conectate ar putea să nu fie acceptate sau să aibă limite de utilizare.
Primești răspuns întrebărilor tale
BIXBY PENTRU TELEVIZOR
Poți vorbi cu televizorul. Bixby este mai mult decât un simplu asistent pentru TV. Doar întreabă și primești mai mult.
*Această funcție este disponibilă numai în anumite limbi. **Conținutul ecranului nu este real și are scop demonstrativ.
Creează o locuință inteligentă cu QLED
SMARTTHINGS
O locuință cu adevărat inteligentă, acomodată vieții tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele și senzorii IoT. Poți aprinde lumina, verifica frigiderul și chiar să controlezi aspiratorul inteligent.

*Dispozitivele compatibile cu Samsung SmartThings pot varia în funcție de regiune.
Mai multe conexiuni
COMPATIBIL CU
QLED poate fi începutul unui nou stil de viață, mai conectat Se conectează cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar și aparținând altor mărci.
*Unele caracteristici și funcții furnizate de dispozitivele conectate pot fi incompatibile sau cu limitări de utilizare. **Caracteristica de asistență pentru pornirea televizorului poate varia în funcție de model.

AirPlay 2
QLED funcționează împreună cu Apple pentru prima dată. Cu AirPlay 2 integrat poți face streaming sau sharing de conținut conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizează conținutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul QLED.
*Serviciul poate fi lansat ulterior lansării noii game QLED, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. Verifică înainte de utilizare.


* Produsul real poate diferi de imaginea afișată. Descoperă galeria noastră de produse.
 
 • Rezoluție
  7,680 x 4,320
 • Culoare
  Volum de culoare de 100%, prin tehnologia Quantum Dot
 • Compatibil Mod Natural
  Da
 • Video Player 360
  Da

Product
 • QLED

Serie
 • Q

Ecran
 • Dimensiune ecran
  55"
 • Ultra Black
  Da

Video
 • Tehnologie Imagine
  Procesor Quantum 8K
 • PQI (Picture Quality Index)
  4300
 • HDR (High Dynamic Range)
  Quantum HDR 3000
 • HDR 10+
  Da
 • HLG (Hybrid Log Gamma)
  Da
 • Contrast
  Direct Full Array 16x
 • Billion Colors
  Da
 • Viewing Angle
  Ultra Viewing Angle
 • Micro Dimming
  Ultimate 8K Dimming
 • Local Dimming
  Direct Full Array Elite
 • Amplificator de contrast
  Da
 • Mod Film
  Da

Audio
 • Dolby Digital Plus
  Da
 • Dialog Enhancement
  Da
 • Audio Pre-selection Descriptor
  Da
 • Iesire (RMS)
  60W
 • Tip difuzor
  4.2CH
 • Woofer
  Da
 • Multiroom Link
  Da
 • Blutooth Audio
  Da

Smart Service
 • Samsung SMART TV
  Smart
 • Bixby
  Engleză americană, coreeană, engleză britanică, franceză, germană, italiană, spaniolă (caracteristicile variază în funcție de limbă)
 • Far-Field Voice Interaction
  Da
 • Browser Web
  Da
 • SmartThings App Support
  Da
 • SmartThings
  Da
 • Gallery
  Da

Convergență
 • Mirroring TV - Mobil
  Da
 • Mobil - TV - Mirroring , DLNA
  Da
 • Suport cameră foto 360
  Da
 • Bluetooth de energie scăzută
  Da
 • WiFi Direct
  Da
 • TV Sound to Mobile
  Da
 • Reflectare a sunetului
  Da

Tuner / Difuzare
 • Difuzare digitală
  T2CS2x2
 • Tuner analogic
  Da
 • 2 Tunere
  Da
 • Interfață CI (interfață comună)
  CI+(1.4)
 • Difuzare date
  HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE)/HbbTV 1.5(CZ,SK,AT,FR,ES,FI,EE,GR,SI,HR)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/MHEG 5(GB,IE)
 • Compatibil TV Key
  Da

Conectivitate
 • HDMI
  4
 • USB
  3
 • Ethernet (LAN)
  Da
 • Ieşire audio digitală (optică)
  1
 • Intrare RF (intrare terestră / cablu / satelit)
  1/1(Utilizare comună pentru semnal terestru)/2
 • Slot CI
  1
 • Compatibilitate HDMI A/ Canal retur
  Da
 • Comutare rapidă HDMI
  Da
 • Wireless LAN integrat
  Da
 • Anynet+ (HDMI-CEC)
  Da

Design
 • Design
  Solid Q
 • Tip Rama
  3 laturi fără ramă
 • Design subțire
  Subțire
 • Culoare
  Negru
 • Tip suport
  Simplu
 • Stand Color
  Negru

Caracteristici suplimentare
 • AI Technology
  Da
 • AI Upscale
  Da
 • Ambient Mode
  Da
 • Ambient Mode Brightness/Color Sensor
  Da
 • Accesibilitate
  Ecran meniu (engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, olandeză, poloneză, daneză, suedeză, finlandeză, norvegiană, portugheză, rusă (numai în cazul conectării la rețea în Estonia, Letonia, Lituania)) / SeeColors / Tonuri de gri / Ghid vocal (engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, olandeză, poloneză, daneză, suedeză, finlandeză, norvegiană, portugheză, rusă (numai la conectarea la rețea în Estonia, Letonia, Lituania)) / Mărire / Contrast ridicat / Learn TV Remote (engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, olandeză, poloneză, daneză, suedeză, finlandeză, norvegiană, portugheză, rusă (numai în cazul conectării la rețea în Estonia, Letonia, Lituania)) / Audio ieșiri multiple
 • Digital Clean View
  Da
 • Cautare automata canale
  Da
 • Oprire automată a alimentării
  Da
 • Subtitrare
  Da
 • Connect Share™ (HDD)
  Da
 • ConnectShare™ (USB 2.0)
  Da
 • EPG
  Da
 • Opţiune Înregistrare PVR
  Da
 • Mod Joc
  Da (Modul auto de joc, Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Amplificator de joc)
 • Freesync
  FreeSync
 • Picture-In-Picture
  Da
 • BT HID încorporat
  Da
 • Compatibil cu USB HID
  Da
 • Teletext (TTX)
  Da
 • Time Shift
  Da (Indisponibil pentru IT)
 • Compatibilitate IPv6
  Da
 • Compatibilitate MBR
  Da

Funcţii Eco
 • Eco Sensor
  Da
 • Clasa de eficiență energetică
  D

Alimentare
 • Sursă de alimentare
  AC220-240V 50/60Hz
 • Consum de energie (Max.)
  330 W
 • Consum de energie (standby)
  0.50 W
 • Consum de Energie (Saving Mode)
  155 W
 • Consum de energie (tipic)
  292 W
 • Coeficient vârf luminanţă
  83 %
 • Consum de energie anual (standard UE)
  405 kWh

Dimensiuni
 • Dimensiune pachet (L x I x l)
  1412 x 852 x 181 mm
 • Dimensiune cu Stand (L x I x l)
  1233.3 x 777.6 x 220.6 mm
 • Dimensiune fără stand (L x I x l)
  1233.3 x 713.3 x 34.9 mm
 • Stand (Basic) (WxD)
  1090.2 x 220.6 mm

Greutate (g)
 • Greutate pachet (kg)
  31.1 kg
 • Greutate cu stand (kg)
  21.7 kg
 • Greutate fără stand (kg)
  21.2 kg

Accesorii
 • Model Telecomanda
  TM1990C(GB/IE:TM1990C+TM1240A)
 • Baterii (Pentru telecomanda)
  Da
 • Control Samsung Smart (Inclus)
  Da
 • No Gap Wall-mount
  Support
 • Compatibil suport opțional
  Studio, Gravity
 • Compatibil Suport TV Mini
  Da
 • Ultra Viewing Angle
  Da
 • Manual de utilizare
  Da
 • E-Manual
  Da
 • Cablu de alimentare
  Da

Televizor Samsung QE55Q950RB , QLED, Seria Q, Procesor Quantum 8K, 55 inch, Smart TV, 7,680 x 4,320 pixeli, Tuner Digital (DVB-T2CS2), Direct Full Array 16x , PIP, PQI 4300, HDR 10+, Difuzor 4.2CH, Iesire 60W, Iesire Optica Digitala, Bluetooth Audio, HDMIx 4, CI+, USB 2.0x 3, Ethernet Da, Wireless da, DLNA da, Negru

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!