SAMSUNG Masina de spalat Add Wash Samsung WW10M86INOA, Eco Bubble, Incarcare Frontala, Capacitate spalare 10 kg, Viteza max. centrifugare 1600 rpm, Clasa eficienta la spalare A, Clasa eficienta la stoarcere

6.232,68 RON

Garantie: 24 luni

STOC LIMITAT (SAMSUNG)

Durata de livrare: 2-3 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: WW10M86INOA Ai nevoie de ajutor? 0740966328
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.


Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.

* Testat pe WW8800M, comparativ cu Samsung WW8500K. Înjumătățește timpul de spălare în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat) și eCotton, cu o performanță de spălare de ±2%. Vă ajută să economisiți cu 20% mai multă energie în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat) și Super Speed (40℃, încărcare de 5 kg), conform datelor furnizate de Intertek.** Reduce cu 50% timpul aferent programului, protejând în același timp țesăturile, conform verificărilor realizate de Hohenstein*** Durabilitate confirmată de Rostest **** Durabilitate de 10 ani certificată de SLG.

Înjumătățește timpul de spălare*

Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.

QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar utilizarea de energie electrică cu 20%, fără a compromite performanța de curățare. Tamburul unic Q-Drum™ are partea din spate mobilă, aceasta acționează ca un pulsator, mișcând apa în direcții diferite față de mișcarea normală a tamburului, asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor* Spălarea este rapidă, puternică și delicată.*


Înjumătățește timpul de spălare*

*Testat pe WW8800M, comparativ cu Samsung WW8500K. Înjumătățește timpul de spălare în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat) și eCotton, performanța de spălare încadrându-se în intervalul ±2%. Reducere cu 20% a consumului de energie în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat) și în modul Super Speed (40℃, încărcare de 5 kg), conform datelor furnizate de Intertek.

Adăugați orice articol, oricând

Puteți pur și simplu să adăugați orice articol în timpul spălării

Ați uitat să puneți la spălat o cămașă? Ușa Add Wash™ vă permite să adăugați rapid și ușor articolele de îmbrăcăminte uitate*, după ce ciclul de spălare a început deja**. De asemenea, puteți introduce cu ușurință și hainele spălate manual, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați.


Adăugați orice articol, oricând

* Se pot adăuga numai țesături, haine, detergent și balsam de rufe.** Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura din tambur este mai mică de 50°C.

Samsung Q-rator*

Recomandări

Funcția "Recomandări", expertul dvs. în spălarea rufelor, vă poate recomanda ciclul optim de spălare pentru fiecare tip încărcare**.


Samsung Q-rator*

Samsung Q-rator*

Planificator

Opțiunea "Planificator" vă permite să gestionați ora la care ia sfârșit spălarea, pentru a vă optimiza programul zilnic***.


Samsung Q-rator*

Samsung Q-rator*

Asistent

Funcția "Asistent" identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute în timpul ciclului de spălare.


Samsung Q-rator*
 • * Disponibil pe dispozitivele Android și iPhone. Este necesară o conexiune Wi-Fi.** Nu se acceptă nicio responsabilitate pentru daunele cauzate de informațiile incorecte specificate de utilizator.*** Recomandarea privind ciclul de spălare are la bază numai durata spălării, așadar este posibil să nu fie adecvată pentru toate materialele sau nivelurile de murdărie.
Urmărește video

Evacuare automată rapidă

Autocurățare optimă, cu control automatizat

Auto Optimal Wash folosește 4 senzori, pentru a optimiza rezultatele spălării, fără niciun efort suplimentar**. Detectând greutatea rufelor din mașina de spălat și nivelul de murdărie*, optimizează cantitatea de apă și detergent, precum și timpul de clătire. †Dozatorul automat† este mai ușor de realimentat, chiar și dacă utilizați detergenți cu grad ridicat de vâscozitate.


Evacuare automată rapidă

* Numărul cererii de brevet: US13/867577, EP13164787.7** Opțiunea Auto Optimal Wash poate stoca detergent pentru 16 cicluri de spălat, suficient pentru o lună, dacă se efectuează 4 cicluri săptămânale/încărcare de 5 kg/nivel normal de murdărie.** Rezultatele efective pot diferi, în funcție de utilizarea individuală.

Spălare super rapidă

Curățare puternică, în doar 39 de minute*

Funcția Super Speed reduce timpul alocat spălării cu 34%, la doar 39 de minute*. QuickDrive™ vă ajută să economisiți timp, deplasând dinamic rufele, iar tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică. Timpul de clătire este, de asemenea, diminuat, cu ajutorul tehnologiei Speed Spray și „Swirl+ Drum”**, precum și prin accelerarea vitezei de centrifugare.


Spălare super rapidă

*Testat pe WW8800M, comparativ cu Samsung WW8500K în modul Super Speed (40℃, încărcare de 5 kg), conform datelor furnizate de Intertek.** Testat pe †Swirl+ Drum†, comparativ cu modelul de tambur Samsung Swirl, conform datelor interne de testare.

Curățare puternică

Spumă din belșug, curățare uimitoare

Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică, chiar și la temperaturi reduse*. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria, protejând în același timp culoarea și textura hainelor și ajutându-vă să economisiți energie**.


Curățare puternică

* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.

Urmărește video

Îndepărtare intensă a petelor

Înmuiere specializată, cu ajutorul bulelor

Printr-o simplă atingere de buton, funcția Bubble Soak vă ajută să îndepărtați numeroase tipuri de pete persistente. Hainele sunt înmuiate în întregime în bule active, așadar orice urme de murdărie și pete vor fi desprinse și îndepărtate mult mai eficient*.


Îndepărtare intensă a petelor

* Teste realizate în conformitate cu IEC 60456, ediția a 5-a/încărcare de 8 kg/spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) comparativ cu modul Bumbac la 40/60°C, Sintetic la 60°C și Denim la 40°C, fără Bubble Soak (WF0702WKU).

Mașina de spălat va avea în permanență un miros proaspăt

Mașina dvs. de spălat va avea în permanență un miros proaspăt - chiar și garniturile!

Eco Drum Clean + curăță interiorul mașinii de spălat și elimină 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute*, fără a folosi substanțe chimice agresive. Forța de fricțiune a jetului puternic de apă, combinată cu centrifugarea rapidă, îndepărtează 99% din murdăria* de pe garnitura de cauciuc a ușii. Vă înștiințează chiar și în momentul în care este necesară curățarea.

*Testat pe WW8800M. Programul Eco Drum Clean+ elimină 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute în interiorul mașinii de spălat și elimină 99% din murdăria de pe garnitura de cauciuc, conform datelor obținute în urma testelor Intertek. ** Afișează o notificare la fiecare 40 de cicluri.


 
Keep washer fresh
 
Urmărește video

Funcționare silențioasă, puternică și durabilă

Tehnologia cu invertor digital folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor, asigură o durabilitate* excepțională, susținută de o garanție de 10 ani.

* Certificarea de durabilitate de 20 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).


 
Funcționare silențioasă, puternică și durabilă
 

Spălare silențioasă

Spălare silențioasă, oriunde și oricând

Tehnologia VRT-M reduce zgomotul și vibrațiile din timpul spălării*. Sistemul cu senzor de vibrații tridimensional ține în echilibru tamburul, prin rotirea a 14 bile din inox în direcția inversă celei în care se învârt rufele dvs. Chiar și atunci când acestea se învârt lent, magneții puternici ajută la prevenirea celor mai mici vibrații și zgomote.


Peaceful washing

* Comparativ cu o mașină de spălat convențională Samsung, fără VRT-M.

Performanță îndelungată

Performanță de încălzire mai îndelungată

Rezistența Ceramic Heater + are un nou tip de strat protector antiaderent, care reduce depunerile de calcar, comparativ cu încălzitoarele ceramice convenționale*. Designul său brevetat** asigură un nivel mai redus al depunerilor de calcar, care perturbă conductivitatea termică, așadar încălzitorul își păstrează performanța mai mult timp și este mai durabil


Performanță îndelungată

* Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu încălzitorul convențional original Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.** Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și SUA.

Lumină de ambianță

Un plus de lumină și de confort

Lumina interioară din tambur vă permite să vedeți exact ce anume se află înăuntru și să vă asigurați că ați scos toate articolele din mașina de spălat. Luminează puternic rufele, precum și restul tamburului, astfel încât să puteți verifica rapid și sigur conținutul acestuia.


 
Lumină de ambianță
 • Capacitate spălare
  • Capacitate spălare (kg)10.0 kg
 • Design
  • CuloareAlb
  • UșăCrystal Blue
  • Afișaj panouLED
 • Performanță
  • Clasa de eficiență energeticăA+++
  • Consum de energie (anual)119
  • Consum de apă (anual)11000 L
  • Eficiență stoarcereA
  • Nivel de zgomot (spălare)49 dB
  • Nivel de zgomot (stoarcere)72 dB
 • Caracteristici
  • QuickDriveDa
  • AddWashDa
  • Furtun apăDa
  • Dispensor automatDa
  • Bubble SoakDa
  • Eco BubbleDa
  • Rezistență ceramicăDa
  • Funcția de siguranță „Child Lock”Da
  • Final întârziatDa
  • Tip tamburSwirl+
  • Lumină în interiorul tamburuluiDa
  • Senzor scurgereDa
  • MotorDIM
  • Spălare rapidăDa
  • Smart CheckDa
  • Smart ControlDa
  • Q-ratorDa
  • Viteză rotire1600 rpm
  • AburiDa
  • Super SpeedDa
  • VRTDa
 • Ciclu
  • 15' Quick WashDa
  • Ciclu suplimentare Cotton, Super Speed
  • Spălare optimă automatăDa
  • Lenjerie de patDa
  • BumbacDa
  • Îmbrăcăminte de culoare închisăDa
  • Rufe delicateDa
  • Drain/SpinDa
  • Eco Drum Clean+Da
  • Hygiene SteamDa
  • Listă opțiuniPrespălare, intensă
  • Clătire + stoarcereDa
  • Spălare super ecoDa
  • SinteticeDa
  • LânăDa
 • Specificații fizice
  • Dimensiuni nete (L x Î x A)600x850x600 mm
  • Greutate netă83 kg
  • Dimensiuni brute666x885x701 mm
  • Greutate brută86 kg
  • Adâncime cu uşă690 mm
 • Smart
  • WiFi EmbeddedYes
  • BluetoothNo
  • WiFi Dongle(Separate sale) SupportNo
  • WiFi KitNo
 • App Connectivity
  • SmartThings App SupportYes
Masina de spalat Add Wash Samsung WW10M86INOA, Eco Bubble, Incarcare Frontala, Capacitate spalare 10 kg, Viteza max. centrifugare 1600 rpm, Clasa eficienta la spalare A, Clasa eficienta la stoarcere A, Clasa eficienta energetica A+++, Ecran LCD Color, Functie uscare: nu Pornire intarziata/Final intarziat: da, Altele: Tambur Swirl/ Inlaturarea petelor/Dezinfectare/Motor invertor/Smart Check/ Smart Control/VRT , Culoare: Alb, Latime 60cm Inaltime 85cm Adancime 60cm

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!